BOS Bushcraft verzorgt workshops en cursussen voor kinderen en volwassenen om te leren leven met je natuur.


BOS Bushcraft is opgericht door Milan Pestel, bushcrafter, jager en natuurliefhebber. In zijn zoektocht naar zelfvoorzienendheid en eeuwige nieuwsgierigheid begon hij zich in primitieve vaardigheden te verdiepen. Het overdragen van deze vergeten kennis aan nieuwe generaties is een missie geworden. 


Wat is er mooier dan met weinig spullen het bos in te kunnen lopen en een slaapplaats, eten, drinken en vuur voor jezelf te regelen en dit met dankbaarheid en respect voor je omgeving klaarspeelt? Dit gevoel bereik je door buiten te zijn, heel veel buiten te zijn en te luisteren, kijken, voelen en proeven. Daarvoor moet je openstaan voor berichten die langer duren dan een appje, maar je zo ongeveer bereiken met de snelheid van een langzaam groeiende eik.


Dus dat gaan we doen: buiten zijn. Door middel van een bushcraft cursus, wildplukwandeling, lessen op scholen, workshops op BSO's, campings en elders. We gaan leren over eetbare planten, vuur maken zoals onze voorouders dit deden, slapen in het bos in zelfgebouwde hutjes en eten op het vuur koken. We gaan spelen! Ik hoop je te kunnen laten zien wat ik zie, en wat we samen allemaal nog kunnen leren.


tot in het bos,


Milan


Kijk gerust bij onze Cursussen & Workshops voor het aanbod en volg @bos.bushcraft op Instagram en @bosbushcraft op Facebook om op de hoogte te blijven van actuele activiteiten